Chceš se podílet na přípravách Stínadel 2018?

Nazdar Stínadelští!

Je tradicí, že Stínadla jsou akcí tvořenou mnoha lidmi, už od počátků (kdy docházelo k proměně z oddílové na střediskovou akci) se do přípravy zapojovalo mnoho skautů a skautek ze všech účastnících se oddílů. Letos tomu nebude jinak. Jelikož jsme ale vzhledem k rostoucímu zájmu o Stínadla nuceni změnit systém organizace akce, mění se přístup ke spolupráci s dobrovolníky z širšího okruhu zapojených.

Chceme umožnit všem Vám, kterým na Stínadlech záleží a chtějí se podílet na jejich evoluci nabídnout možnost spolupráce, konkrétně hledáme kolegy na tyto pozice:

  • člen týmu pro „rework“ pátečního programu (důležitý je názor a vize pro inovaci)
  • vedoucí výletu a příprava doprovodného programu na výlet (výlety zůstanou 2, ale jejich náplň se bude vyvíjet)
  • vedoucí vlastní dílny do sobotního odpoledního bloku (vlastní iniciativě se meze nekladou, máš nápad co předvézt, či naučit Stínadelské, zde může být prostor)
  • zdravotníci, konkrétně dva (nutný zdravotnický kurz pro zdravotníka zotavovacích akcí)
  • dva fotografové a kameraman (nutná vlastní fotovýbava či videokamera, na akci těchto rozměrů už zkrátka potřebujeme více dokumentaristů)

Zajímá náš váš názor na Stínadla a chceme vám umožnit se na Stínadlech podílet více než jen jako účastníci. Dejte nám vědět, pokud vás nějaký post zaujal, či pokud nám jen chcete vyjádřit svůj názor

Těšíme se na Vás!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *